WIJ LEVEREN TUSSEN DE 1-4 WEKEN…

Levertijd: uw wens is onze opdracht!

Standaard leveren wij volgens planning dit kan vanaf ca. 2 tot 4 weken. Bij spoed kunnen wij ook al binnen 5 werkdagen leveren tegen een meerprijs.

WIJ LEVEREN TUSSEN DE 1-4 WEKEN…

Levertijd: uw wens is onze opdracht!

Standaard leveren wij volgens planning dit kan vanaf ca. 2 tot 4 weken. Bij spoed kunnen wij ook al binnen 5 werkdagen leveren tegen een meerprijs.

WIJ LEVEREN TUSSEN DE 1-4 WEKEN…

Levertijd: uw wens is onze opdracht!

Standaard leveren wij volgens planning dit kan vanaf ca. 2 tot 4 weken. Bij spoed kunnen wij ook al binnen 5 werkdagen leveren tegen een meerprijs.

ONZE BOUWTEKENING BESTAAT UIT…

Zowel voor bestaande als nieuwe situatie

 • Constructietekening (optioneel)

 • Daglicht berekening

 • Detail tekening

 • Doorsnede tekening

 • Gevel aanzichten (alle gevels)

 • Materialen en kleuren aanduiding

 • m2 en m3 berekening

 • m2 verblijfsgebied, m2 gebruiksoppervlak, bruto inhoud

 • Nodige maatvoering

 • Plattegronden

 • Situatie tekening

 • Ventilatie berekening

COMPLETE BOUWTEKENING MET…

Een dakopbouw is een geweldige manier om extra ruimte en functionaliteit toe te voegen aan uw huis, zonder de architectuur van uw woning te veranderen. Bij Wittewolk begrijpen wij de waarde van een goed ontworpen dakopbouw en daarom bieden wij een professionele ontwerp service aan voor onze klanten.

Een dakopbouw is een uitbouw op het dak van uw huis, waardoor u extra ruimte creëert, zoals een slaapkamer, badkamer, werkkamer of zelfs een dakterras. Deze extra ruimte kan u helpen bij het verminderen van knelpunten in uw huidige woning, bijvoorbeeld een gebrek aan ruimte.

ERVARING BIJ GEMEENTES DOOR HEEL HET LAND!

Ons team staat klaar voor het ontwerpen van dakopbouwen die perfect aansluiten bij de huidige stijl van uw woning en levensstijl. Wij werken nauw samen met onze klanten om een ontwerp te creëren dat voldoet aan hun specifieke vereisten en wensen, en waarmee een omgevingsvergunning aangevraagd kan worden. Wij begeleiden u door het gehele ontwerp traject, van het ontwerpen tot het verkrijgen van vergunningen voor uw dakopbouw.

Aarzel niet en neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Kies voor Wittewolk voor een prachtige dakopbouw die uw huis compleet maakt.

Top-4 gemeenten
Waar wij veel bouwtekeningen voor aanleveren!

COMPLETE BOUWTEKENING MET…

Garantie

Wilt u zeker weten dat uw bouwproject aan alle wettelijke eisen voldoet? Dan bent u bij Wittewolk aan het juiste adres! Onze bouwkundige tekeningen zijn namelijk niet alleen compleet, maar ook voorzien van een garantie. Zo weet u zeker dat uw tekening aan alle gestelde normen en het bouwbesluit van uw gemeente voldoet.

Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring weten we precies wat er nodig is om uw bouwvergunning snel en efficiënt te laten verlopen. Als u besluit om onze tekeningen te gebruiken voor uw vergunningsaanvraag, kunt u er dan ook op rekenen dat de gemeente deze zonder problemen zal accepteren en in behandeling zal nemen.

ERVARING BIJ GEMEENTES DOOR HEEL HET LAND!

Goedkeuring

En mocht er onverhoopt toch nog een aanpassing nodig zijn aan de tekening, dan staan wij voor u klaar. We passen de tekening geheel kosteloos voor u aan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over extra kosten.

Bij Wittewolk zijn we trots op onze reputatie als betrouwbare en deskundige partner voor al uw bouwkundige tekeningen. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over onze diensten of als u direct een tekening wilt laten maken. We helpen u graag verder!

Wij bieden u een volledig uitgewerkte en hoogwaardige bouwtekening tegen een uiterst gunstige prijsstelling.

BOUWKUNDIGE TEKENING

 

Onze deskundige tekenaars leveren hoogwaardige bouwkundige tekeningen die voldoen aan de strenge eisen van gemeentelijke instanties. Door hun kennis en het gebruik van geavanceerde software kunnen zij nauwkeurig en efficiënt alle vereiste standaardelementen in de tekening opnemen.

SCHERPE PRIJS

 

Dankzij onze efficiënte werkwijze en geautomatiseerde processen kunnen wij u hoogwaardige bouwtekeningen aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Bij ons bent u verzekerd van een betaalbare oplossing zonder in te leveren op kwaliteit.

GARANTIE

 

Wij bieden hoogwaardige bouwtekeningen tegen een scherpe prijs én met 100% garantie dat de gemeente deze zal accepteren. Mocht de gemeente toch wijzigingen verlangen, dan voeren wij deze kosteloos voor u door. Bij ons kunt u dus rekenen op een kwalitatief hoogstaande bouwtekening met de nodige zekerheid.

Mike Alenberg

Ik ben zeer tevreden over de bouwtechnische tekeningen van dit bedrijf. Niet alleen zijn ze zeer gedetailleerd en accuraat, maar ze hebben mij ook enorm geholpen bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen. Ik kan ze absoluut aanbevelen!

Ayse Yilmaz

Als architect werk ik al jarenlang met bouwtechnische tekeningen en ik moet zeggen dat deze tekeningen van een zeer hoog niveau zijn. De professionals bij dit bedrijf weten precies wat er nodig is om een tekening te maken die aan alle normen voldoet en dat is zeker iets om te waarderen.

Danny van Asten

Ik had niet gedacht dat het zo makkelijk zou zijn om bouwtechnische tekeningen te laten maken. Dit bedrijf heeft me van begin tot eind geholpen en de tekeningen waren precies wat ik nodig had voor mijn project. Een geweldige ervaring!

Melissa de Vries

De bouwtechnische tekeningen die ik heb laten maken bij dit bedrijf waren geweldig. Ze waren niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook nog eens zeer betaalbaar. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar professionele tekeningen voor hun bouwproject

Bedrijfsgegevens

Wittewolk
Ouwenberg 7
5641 PV Eindhoven
+31 6 36 20 44 58
info@wittewolk.nl
KVK:  74467042

Navigatie

Home
Diensten
Over ons
Contact

Diensten

Aanbouw
Carport
Digitaliseren
Dakkapel
Dakopbouw
Dakterrras

 

Nieuwbouw
Nokverhoging
Overkapping
Schuur
Splitstekeningen
Uitbouw

Copyright 2022 © Wittewolk
Website gemaakt door zakelijkewebsite.nl